[xfgiven_foto-prevu] [/xfgiven_foto-prevu]
» » Квасоля зі свининою

Квасоля зі свининою

«Квасоля зі свининою» ГОСТ 8687-65 

Склад:  квасоля, свинина знежилована (50%), цибуля ріпчаста свіжа, або цибуля сушена, сіль кухонна харчова , перець чорний.

Квасоля зі свининою

Поживна (харчова) цінність  100 г : білок, г- 7,0, жир,г-  3,9, вуглеводи, г- 10,7 

Енергетична цінність (калорійність)  100г продукту :107ккал/448кДж

Правила зберігання: за температури від 0*С до 20*С та відносної вологості повітря не вище 75% . 

Термін придатності не більше 3 років від дати виробництва. Дата виробництва вказана на кришці.

Номер партії відповідає даті виробництва. 

Перед вживанням слід розігріти.

Схожа продукція:

ПЕЧІНКОВИЙ КРЕМ (з куркою)

ПЕЧІНКОВИЙ КРЕМ (з куркою)
Консерви. "Печінковий крем з куркою". Вищого сорту. ТУ У 10.1-2159422949-008:2019

ПАШТЕТ (з яловичої печінки з грушею)

ПАШТЕТ (з яловичої печінки з грушею)
Консерви. "Паштет з яловичої печінки з грушею". Вищого сорту. ТУ У 10.1-2159422949-008:2019

ПАШТЕТ ПЕЧІНКОВИЙ (з вершковим маслом)

ПАШТЕТ ПЕЧІНКОВИЙ (з вершковим маслом)
Консерви м’ясні. Паштет печінковий із вершковим маслом . ДСТУ 7050:2009