[xfgiven_foto-prevu] [/xfgiven_foto-prevu]
» » Каша перлова зі свининою

Каша перлова зі свининою

«Каша перлова зі свининою».  ДСТУ 4607:2006 

Склад:  свинина знежилована, крупа перлова, вода питна, жир топлений тваринний, цибуля обсмажена, сіль кухонна харчова , перець чорний мелений.

Каша перлова зі свининою

Поживна (харчова) цінність  100 г : білок, г- 6,2, жир,г-  24,6, вуглеводи, г- 11,4. 

Енергетична цінність (калорійність)  100г продукту : 1222,5кДж/292ккал 

Правила зберігання: за температури від 0*С до 20*С та відносної вологості повітря не вище 75% . 

Термін придатності не більше 2 років від дати виготовлення. Дата виготовлення вказана на кришці. 

Номер партії відповідає даті виготовлення. 

Перед вживанням слід розігріти.

Схожа продукція:

ПЕЧІНКОВИЙ КРЕМ (з куркою)

ПЕЧІНКОВИЙ КРЕМ (з куркою)
Консерви. "Печінковий крем з куркою". Вищого сорту. ТУ У 10.1-2159422949-008:2019

ПАШТЕТ (з яловичої печінки з грушею)

ПАШТЕТ (з яловичої печінки з грушею)
Консерви. "Паштет з яловичої печінки з грушею". Вищого сорту. ТУ У 10.1-2159422949-008:2019

ПАШТЕТ ПЕЧІНКОВИЙ (з вершковим маслом)

ПАШТЕТ ПЕЧІНКОВИЙ (з вершковим маслом)
Консерви м’ясні. Паштет печінковий із вершковим маслом . ДСТУ 7050:2009