[xfgiven_foto-prevu] [/xfgiven_foto-prevu]
» » Голубці з фаршем з м’яса та рису, в томатному соусі

Голубці з фаршем з м’яса та рису, в томатному соусі

«Голубці з фаршем з м’яса та рису, в томатному соусі» вищого сорту.  ДСТУ 6033:2008

Склад: капуста білоголова свіжа, м'ясо свинини знежиловане, крупа рисова,  морква, цибуля, пюре томатне, олія соняшникова, сіль кухонна харчова , перець чорний мелений.

Голубці з фаршем з м’яса та рису, в томатному соусі

Поживна (харчова) цінність  100 г не менше ніж  :

білок, г- 3,5, жир,г-  5, вуглеводи, г- 7; 

вітаміни, мг, не менше ніж : β-каротин – 1, С-3; 

мінеральні речовини , мг, не менше ніж : К-353, Ca-81, Mg- 38, P-109, Fe- 2.

Енергетична цінність (калорійність)  100г продукту : 87ккал/365кДж

Правила зберігання: за температури від 0*С до 25*С та відносної вологості повітря не більше ніж 75% .

Термін придатності не більше 2 років від дати виготовлення. Дата виготовлення вказана на кришці.

Номер партії відповідає даті виготовлення.

Перед вживанням слід розігріти.

Схожа продукція:

ПЕЧІНКОВИЙ КРЕМ (з куркою)

ПЕЧІНКОВИЙ КРЕМ (з куркою)
Консерви. "Печінковий крем з куркою". Вищого сорту. ТУ У 10.1-2159422949-008:2019

ПАШТЕТ (з яловичої печінки з грушею)

ПАШТЕТ (з яловичої печінки з грушею)
Консерви. "Паштет з яловичої печінки з грушею". Вищого сорту. ТУ У 10.1-2159422949-008:2019

ПАШТЕТ ПЕЧІНКОВИЙ (з вершковим маслом)

ПАШТЕТ ПЕЧІНКОВИЙ (з вершковим маслом)
Консерви м’ясні. Паштет печінковий із вершковим маслом . ДСТУ 7050:2009