[xfgiven_foto-prevu] [/xfgiven_foto-prevu]
» » ПЕЧІНКОВИЙ КРЕМ (з куркою)

ПЕЧІНКОВИЙ КРЕМ (з куркою)

Консерви. "Печінковий крем з куркою". Вищого сорту.

ТУ У 10.1-2159422949-008:2019

ПЕЧІНКОВИЙ КРЕМ (з куркою)

Склад: м'ясо птиці (45%), печінка яловича (28%), вода питна, масло вершкове, цибуля ріпчаста, сіль кухонна, цукор-пісок, перець чорний, перець духмяний, горіх мускатний, кориця мелена, гвоздика, антиоксидант Е330.

Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту : білки, г– 5,6, жири,г - 13.

Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту : 166ккал/690кДж.

Правила зберігання: за температури від 0*С до 20*С та відносної вологості повітря не вище ніж 75% .

Строк придатності не більше 3 років від дати виробництва.

Дата виробництва вказана на кришці.

Номер партії відповідає даті виробництва.

Рекомендовано вживати в охолодженому стані.

Схожа продукція:

ПЕЧІНКОВИЙ КРЕМ (з куркою)

ПЕЧІНКОВИЙ КРЕМ (з куркою)
Консерви. "Печінковий крем з куркою". Вищого сорту. ТУ У 10.1-2159422949-008:2019

ПАШТЕТ (з яловичої печінки з грушею)

ПАШТЕТ (з яловичої печінки з грушею)
Консерви. "Паштет з яловичої печінки з грушею". Вищого сорту. ТУ У 10.1-2159422949-008:2019

ПАШТЕТ ПЕЧІНКОВИЙ (з вершковим маслом)

ПАШТЕТ ПЕЧІНКОВИЙ (з вершковим маслом)
Консерви м’ясні. Паштет печінковий із вершковим маслом . ДСТУ 7050:2009