[xfgiven_foto-prevu] [/xfgiven_foto-prevu]

Солянка

Тарасівські ковбаси
Консерви М'ЯСНІ ПРОДУКТИ ПОДІЛЛЯ.
Солянка ТУ У 10.1-2159422949-008:2019

Склад: ковбасні вироби та продукти копчено-варені в асортименті, харчова композиція ( стабілізатори:
пірофосфати натрію, трифосфати, згущувачі, антиоксидант ізо - аскорбінат натрію), фіксатор кольору:
нітрит натрію, вода питна, картопля свіжа, огірки консервовані, цибуля ріпчаста, морква столова, пюре томатне, лимон, сіль кухонна харчова, цукор-пісок, рослинна олія.

Солянка

Поживна (харчова) цінність 100 грамів продукту: білок 13,3 грама, жир 2,8 грама.

Поживна (харчова) цінність на 100 грам продукту : 79 ккал/ 329 кДж.

Правила зберігання: за температури від 0*С до 20*С та відносної вологості повітря не вище 75% .

Термін придатності не більше 2 років від дати виробництва.
Дата виробництва вказана на кришці, номер партії відповідає даті виробництва.

Рецепт приготування:
на вміст банки добавити 500 мл окропу.

Схожа продукція:

ПЕЧІНКОВИЙ КРЕМ (з куркою)

ПЕЧІНКОВИЙ КРЕМ (з куркою)
Консерви. "Печінковий крем з куркою". Вищого сорту. ТУ У 10.1-2159422949-008:2019

ПАШТЕТ (з яловичої печінки з грушею)

ПАШТЕТ (з яловичої печінки з грушею)
Консерви. "Паштет з яловичої печінки з грушею". Вищого сорту. ТУ У 10.1-2159422949-008:2019

ПАШТЕТ ПЕЧІНКОВИЙ (з вершковим маслом)

ПАШТЕТ ПЕЧІНКОВИЙ (з вершковим маслом)
Консерви м’ясні. Паштет печінковий із вершковим маслом . ДСТУ 7050:2009