[xfgiven_foto-prevu] [/xfgiven_foto-prevu]
» » СПРАВЖНІЙ БОРЩ З ПЕЧІ ЗІ СВИНИНОЮ

СПРАВЖНІЙ БОРЩ З ПЕЧІ ЗІ СВИНИНОЮ

ТАРАСІВСЬКІ КОВБАСИ


М'ЯСНІ ПРОДУКТИ ПОДІЛЛЯ


Консерви. "СПРАВЖНІЙ БОРЩ З ПЕЧІ ЗІ СВИНИНОЮ" ТУ У 10.1-2159422949-008:2019


Склад: буряк столовий свіжий (30%), свинина знежилована (14%), картопля свіжа (11%), капуста свіжа (6%), квасоля (6%), цибуля свіжа ріпчаста (4%), перець солодкий свіжий (4%), морква столова свіжа (4%), томати свіжі (4%), олія соняшникова рафінована, цукор білий, оцет столовий, сіль кухонна харчова, перець чорний мелений.


СПРАВЖНІЙ БОРЩ З ПЕЧІ ЗІ СВИНИНОЮ

Поживна (харчова) цінність на 100 грамів продукту: білок - 2.2 грам, жир - 2.2, вуглеводи - 3.8 грам.


Енергетична цінність (калорійність) на 100 грам продукту : 41 ккал/ 171 кДж.


Правила зберігання: за температури від 0*С до 20*С та відносної вологості повітря не вище 75% .


Термін придатності не більше 2 років від дати виробництва.


Дата виробництва вказана на кришці.


Номер партії відповідає даті виробництва.


Рецепт приготування: на вміст банки добавити 300 мілілітрів окропу.


Вага нетто: 500 гр±3%


Пакування: скло банка

Схожа продукція:

ПЕЧІНКОВИЙ КРЕМ (з куркою)

ПЕЧІНКОВИЙ КРЕМ (з куркою)
Консерви. "Печінковий крем з куркою". Вищого сорту. ТУ У 10.1-2159422949-008:2019

ПАШТЕТ (з яловичої печінки з грушею)

ПАШТЕТ (з яловичої печінки з грушею)
Консерви. "Паштет з яловичої печінки з грушею". Вищого сорту. ТУ У 10.1-2159422949-008:2019

ПАШТЕТ ПЕЧІНКОВИЙ (з вершковим маслом)

ПАШТЕТ ПЕЧІНКОВИЙ (з вершковим маслом)
Консерви м’ясні. Паштет печінковий із вершковим маслом . ДСТУ 7050:2009