[xfgiven_foto-prevu] [/xfgiven_foto-prevu]
» » СПРАВЖНІЙ БОРЩ З ПЕЧІ ПІСНИЙ

СПРАВЖНІЙ БОРЩ З ПЕЧІ ПІСНИЙ

ТАРАСІВСЬКІ КОВБАСИ


М'ЯСНІ ПРОДУКТИ ПОДІЛЛЯ


Консерви. "СПРАВЖНІЙ БОРЩ З ПЕЧІ ПІСНИЙ" ТУ У 10.1-2159422949-008:2019


Склад: буряк столовий свіжий (32%), картопля свіжа (12%), капуста свіжа (7%), квасоля (7%), цибуля ріпчаста свіжа (5%), перець солодкий свіжий (5%), морква столова свіжа (5%), томати свіжі (5%), олія соняшникова рафінована, цукор білий, оцет столовий, сіль кухонна харчова, перець чорний мелений.


СПРАВЖНІЙ БОРЩ З ПЕЧІ ПІСНИЙ

Поживна (харчова) цінність на 100 грамів продукту: білок - 1.0 грам, жир - 1.7 грам, вуглеводи - 5.0 грамів.


Енергетична цінність (калорійність) на 100 грам продукту : 37.8 ккал/ 157.4 кДж.


Правила зберігання: за температури від 0*С до 20*С та відносної вологості повітря не вище 75% .


Термін придатності не більше 2 років від дати виробництва.


Дата виробництва вказана на кришці.


Номер партії відповідає даті виробництва.

Схожа продукція:

ПЕЧІНКОВИЙ КРЕМ (з куркою)

ПЕЧІНКОВИЙ КРЕМ (з куркою)
Консерви. "Печінковий крем з куркою". Вищого сорту. ТУ У 10.1-2159422949-008:2019

ПАШТЕТ (з яловичої печінки з грушею)

ПАШТЕТ (з яловичої печінки з грушею)
Консерви. "Паштет з яловичої печінки з грушею". Вищого сорту. ТУ У 10.1-2159422949-008:2019

ПАШТЕТ ПЕЧІНКОВИЙ (з вершковим маслом)

ПАШТЕТ ПЕЧІНКОВИЙ (з вершковим маслом)
Консерви м’ясні. Паштет печінковий із вершковим маслом . ДСТУ 7050:2009