[xfgiven_foto-prevu] [/xfgiven_foto-prevu]
» » ГУЛЯШ З М'ЯСА З КАРПАТСЬКИХ БИКІВ

ГУЛЯШ З М'ЯСА З КАРПАТСЬКИХ БИКІВ

ТАРАСІВСЬКІ КОВБАСИ


М'ЯСНІ ПРОДУКТИ ПОДІЛЛЯ


Консерви . "ГУЛЯШ З М'ЯСА З КАРПАТСЬКИХ БИКІВ" ТУ У 10.1-2159422949-008:2019

ГУЛЯШ З М'ЯСА З КАРПАТСЬКИХ БИКІВ

Склад: яловичина знежилована (58%), гриби печериці свіжі (10%), цибуля ріпчаста сира (8%), морква столова тушена (5%), помідори сушені (1%), масло вершкове, вода питна, сіль кухонна харчова, цукор - пісок, рослинна олія, ароматизатор м'ясний, мускатний горіх, куркума, петрушка, антиоксидант Е330, перець чорний горошок, лавровий лист.


Поживна (харчова) цінність на 100 грамів продукту: білок - 11.4 грам, вуглеводи 1,5 грам, жир - 7,3 грам.


Енергетична цінність (калорійність) на 100 грам продукту : 117 ккал/ 490 кДж.


Правила зберігання: за температури від 0*С до 20*С та відносної вологості повітря не вище 75% .


Термін придатності не більше 2 років від дати виробництва.


Дата виробництва вказана на кришці.


Номер партії відповідає даті виробництва.


Перед вживанням слід розігріти, або вживати охолодженим.

Схожа продукція:

ПЕЧІНКОВИЙ КРЕМ (з куркою)

ПЕЧІНКОВИЙ КРЕМ (з куркою)
Консерви. "Печінковий крем з куркою". Вищого сорту. ТУ У 10.1-2159422949-008:2019

ПАШТЕТ (з яловичої печінки з грушею)

ПАШТЕТ (з яловичої печінки з грушею)
Консерви. "Паштет з яловичої печінки з грушею". Вищого сорту. ТУ У 10.1-2159422949-008:2019

ПАШТЕТ ПЕЧІНКОВИЙ (з вершковим маслом)

ПАШТЕТ ПЕЧІНКОВИЙ (з вершковим маслом)
Консерви м’ясні. Паштет печінковий із вершковим маслом . ДСТУ 7050:2009