[xfgiven_foto-prevu] [/xfgiven_foto-prevu]

БОРЩОВА ЗАПРАВКА

Склад: буряк столовий свіжий (45%), вода питна, морква столова свіжа (12%), цибуля ріпчаста свіжа (10%), цукор білий, сіль кухонна харчова, оцет столовий.

БОРЩОВА ЗАПРАВКА

Поживна (харчова) цінність на 100 грамів продукту: білок - 1.0 грам, жир - 1.7, вуглеводи - 5.0 грам.

Енергетична цінність (калорійність) на 100 грам продукту : 37.8 ккал/ 157.4 кДж.

Правила зберігання: за температури від 0*С до 20*С та відносної вологості повітря не вище 75% .

Термін придатності не більше 2 років від дати виробництва.

Дата виробництва вказана на кришці.

Номер партії відповідає даті виробництва.

Схожа продукція:

ПЕЧІНКОВИЙ КРЕМ (з куркою)

ПЕЧІНКОВИЙ КРЕМ (з куркою)
Консерви. "Печінковий крем з куркою". Вищого сорту. ТУ У 10.1-2159422949-008:2019

ПАШТЕТ (з яловичої печінки з грушею)

ПАШТЕТ (з яловичої печінки з грушею)
Консерви. "Паштет з яловичої печінки з грушею". Вищого сорту. ТУ У 10.1-2159422949-008:2019

ПАШТЕТ ПЕЧІНКОВИЙ (з вершковим маслом)

ПАШТЕТ ПЕЧІНКОВИЙ (з вершковим маслом)
Консерви м’ясні. Паштет печінковий із вершковим маслом . ДСТУ 7050:2009