[xfgiven_foto-prevu] [/xfgiven_foto-prevu]
» » Крученики з грибами

Крученики з грибами

«Крученики з грибами».  ТУ У 10.1-2159422949-008:2019

Склад: м'ясо свинини знежиловане, вода питна, гриби відварені, цибуля ріпчаста, морква столова, сіль кухонна харчова, цукор-пісок, рослинна олія, ароматизатор м’ясний, мускатний горіх, куркума, петрушка, антиоксидант Е330, мальтодекстрин, перець чорний мелений.

Крученики з грибами

Поживна (харчова) цінність  100 г : білок, г- 14,9, жир,г-  30. Енергетична цінність (калорійність)  100г продукту : 330 ккал/1380 кДж.

Правила зберігання: за температури від 0*С до 25*С та відносної вологості повітря не більше ніж 75% .

Термін придатності не більше 2 років від дати виготовлення. Дата виготовлення вказана на кришці.

Номер партії відповідає даті виготовлення.

Вживати охолодженим або розігріти.

Схожа продукція:

ПЕЧІНКОВИЙ КРЕМ (з куркою)

ПЕЧІНКОВИЙ КРЕМ (з куркою)
Консерви. "Печінковий крем з куркою". Вищого сорту. ТУ У 10.1-2159422949-008:2019

ПАШТЕТ (з яловичої печінки з грушею)

ПАШТЕТ (з яловичої печінки з грушею)
Консерви. "Паштет з яловичої печінки з грушею". Вищого сорту. ТУ У 10.1-2159422949-008:2019

ПАШТЕТ ПЕЧІНКОВИЙ (з вершковим маслом)

ПАШТЕТ ПЕЧІНКОВИЙ (з вершковим маслом)
Консерви м’ясні. Паштет печінковий із вершковим маслом . ДСТУ 7050:2009